top of page

ГОСТОВОДИТЕЛ ЗА НЕСПИРНИ ДРУМНИЦИ

ЗЕМЯ БЛАГОСЛОВЕНА е туристически проект, който развиваме във времето и днес вече е оформен като туроператор от най-съвременен тип. България е толкова богата на съкровища, които може би още не сте видели лично. Материалното и нематериалното ни наследство са безкрайно интересни и ние много искаме да ви ги покажем. А защо не и да ви включим като обекти на туристическите пътувания. Ако мислите, че имате какво да покажете на любопитните туристи, моля, свържете се с нас.

Какво ще получите, когато пътувате с нас: сигурност, вълнуващо преживяване, нови знания, много впечатления, незабравима връзка с посещаваните места и техните жители, вкусна храна, спомени, социални контакти и приятни изненади.

Ако имате желание за пътуване по предлагани в сайта програми само с ваши близки, свържете се с нас, за да организираме всичко в желаното от вас време за пътуване.

Или искате нещо, но не знаете какво – ще ви помогнем да го формулирате, планирате и осъществите!

Предлагаме индивидуални програми, програми за вашия екип, консултации за ваше пътуване без водач, смислени програми за учащи и др. В случай, че имате желание за активност, която не можем да предложим, ще ви препоръчаме колеги.

В добри ръце сте!

Славена Етугова

Собственик и управител

Магистър, специалност "Икономика и управление на туризма" (СУ) и "Маркетинг" (УНСС)

Член на Българско Географско дружество и АБУЖЕТ

Екскурзовод, вписан в Национален туристически регистър под номер Е-01638

Собственик и автор на блога "Пътувай с мен" patuvaismen.org

We provide international travel guidance in English and French. Chers amis Français, venez  à la découverte de notre  pays - la Bulgarie - contactez-nous au +359889910109 (viber et whatsapp) zemyablagoslovena@gmail.com

 

„ЕЛЕГАНС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, САЙТ BLAGOSLOVENA.COM. ОНЛАЙН ТУРОПЕРАТОР С ЛИЦЕНЗ № РК-01-8341 застрахователната полица „Отговорност на Туроператора” 03700100004650/02.08.2023 г., валидна до 2.08.2024
За да ни видите наживо, е необходимо да се запишете на някоя от нашите програми. Работим изцяло онлайн, нямаме офис.

С благодарности към:
izoflex.bg
Фортекс

Храм "Св. Димитър", с. Панчарево и храм "Св. Николай Мирликийски", гр. Бухово. Храмът в Панчарево и манастир "Св. Мария Магдалена" край Бухово са най-чудесните места за вашето кръщение и венчание!
Адвокатска кантора Йорданов и Рачев  
И всички други, които не мога да отбележа!

Славена Етугова

Обадете се

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page